Dermalux

Dermalux

  • Drie bewezen golflengtes, rood 630nm, blauw 415nm, NIR 830nm
  • Ceramische LED’s voor extra koeling
  • Medische CE keuring & keuring voor consumenten gebruik

Dit toestel is de laatste aanwinst in de Dermalux familie en is uniek omdat het het eerste portable LED-systeem is met een medische keuring, dat ook werd goedgekeurd voor gebruik door consumenten.

Op de Flex zitten de drie klinisch bewezen golflengtes met een output die dit toestel geschikt maakt voor combinatie therapie. In vergelijking tot Dermalux Triwave en MD, die therapeutische toestellen zijn, ondersteunt de Flex vooral cosmetische behandelingen om daarvan het resultaat te versterken. Flex wordt niet ingezet als stand alone behandeling, maar altijd in combinatie met werkstoffen en technieken waarvoor het licht zorgt voor betere absorptie en beter resultaat.

Een consument kan de Flex ook thuis gebruiken om de effecten van een professionele behandeling te ondersteunen en langer te laten aanhouden. Op deze manier kunnen mensen die te weinig tijd hebben om een volledige behandelkuur bij een professional te ondergaan, toch genieten van de voordelen van LED-licht op de huid.

Gerda Piot verwelkomt met veel plezier vrouwen en mannen in haar gezellige zaak, die gelegen is op haar thuisadres.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 24 13 07
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0536.757.913

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Steenberg 22 3460 Bekkevoort

Contacteer ons

Boek een afspraak in uw schoonheidssalon in Bekkevoort en ontdek de persoonlijke werkwijze met kwaliteitsvolle producten.