Gelaatsverzorging

Kwaliteitsvolle gelaatsverzorging met Mila D'opiz

Bent u op zoek naar een heerlijk ontspannende gelaatsverzorging om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Zoek dan niet verder dan Instituut Purity in Bekkevoort! Gerda Piot staat klaar om u een paradijselijk moment te bezorgen, waarbij u even helemaal tot rust kunt komen. Bij Instituut Purity kunt u genieten van een deugddoende gelaatsverzorging die uw huid weer laat stralen. Aarzel niet langer en maak snel een afspraak voor een verwenmomentje bij Instituut Purity

Kwaliteitsmerk Mila D'opiz

Als u op zoek bent naar een schoonheidsspecialiste die werkt met hoogwaardige en natuurlijke producten, dan bent u bij Gerda Piot van Instituut Purity in Bekkevoort aan het juiste adres. Gerda werkt namelijk met de producten van het Zwitserse merk Mila D'Opiz. Dit innovatieve familiebedrijf staat bekend om haar ruime gamma aan natuurlijke kwaliteitsproducten op het gebied van anti-ageing en specifieke huidproblemen. Het assortiment van ruim 150 producten biedt oplossingen voor verschillende huidtypes en huidaandoeningen, en er zijn zelfs specifieke producten voor bepaalde zones van het gezicht.

Of u nu een jonge huid heeft die baat heeft bij vitaminecomplexen, of een iets rijpere huid die gebaat is bij anti-ageing ingrediënten, Mila D'Opiz heeft een uitgebreid aanbod van gelaatsverzorgingsproducten die aan uw wensen voldoen. Daarnaast zijn er ook producten speciaal ontwikkeld voor mensen met een droge huid of een huid die gevoelig is voor acné.

Gerda Piot van Instituut Purity is goed bekend met de verschillende producten van Mila D'Opiz en kan u adviseren over welke producten het beste bij uw huidtype en -conditie passen. Dankzij haar expertise en het gebruik van hoogwaardige producten, kunt u bij Instituut Purity genieten van een gelaatsverzorging die uw huid weer laat stralen. 

Kies de gelaatsverzorging die bij u past

Bij Instituut Purity in Bekkevoort kunt u terecht voor verschillende gelaatsverzorgingsformules die aangepast zijn aan uw wensen en behoeften. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende formules die u kunt reserveren:

Mini-Gelaatsverzorging

Reinigen van de huid + lotion
€60
Peeling
Vapo + comedonen verwijderen
Masker aangepast aan het huidtype

Luxe Gelaatsverzorging

Met osmose masker
Mini-gelaatsverzorging met bijkomend ontharing en massage
€75

Luxe anti-ageing gelaatsverzorging

Luxe gelaatsverzorging maar met speciale maskers zoals alginaat-, vitamine- of collageenmaskers en ampoule.
€80
Lotion + dagcrème

Alle gelaatsverzorgingsformules worden uitgevoerd met hoogwaardige producten van Mila D'Opiz en worden aangepast aan uw individuele huidtype en -conditie. Zo kunt u bij Instituut Purity genieten van een ontspannende en doeltreffende gelaatsverzorging die uw huid weer laat stralen. Aarzel niet langer en reserveer snel uw afspraak!

Afspraak maken

Gerda Piot verwelkomt met veel plezier vrouwen en mannen in haar gezellige zaak, die gelegen is op haar thuisadres.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 24 13 07
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0536.757.913

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Steenberg 22 3460 Bekkevoort

Contacteer ons

Boek een afspraak in uw schoonheidssalon in Bekkevoort en ontdek de persoonlijke werkwijze met kwaliteitsvolle producten.