Geniet van onvervalste me-time!

Afspraak

Geniet van onvervalste me-time!

Afspraak

Geniet van onvervalste me-time!

Afspraak

Geniet van onvervalste me-time!

Afspraak
/

Instituut Purity uit Bekkevoort

Boek een afspraak in uw schoonheidssalon in Bekkevoort en ontdek de persoonlijke werkwijze met kwaliteitsvolle producten. Gerda Piot verwelkomt zowel vrouwen als mannen in haar gezellige zaak, die gelegen is op haar thuisadres. 

Featured Icon

Gelaatsverzorging

Uw paradijsje op aarde voor een deugddoende gelaatsverzorging ligt in Bekkevoort. Gerda Piot van Instituut Purity bezorgt u graag een relaxmomentje voor uzelf.

Meer info
Featured Icon

Voetreflexologie

Voetreflexologie is een therapie die bestaat uit het masseren van reflexzones op de voet. Door deze manipulatie wordt getracht lichaam en geest opnieuw in evenwicht te brengen.

Meer info
Featured Icon

Epilaties

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon voor definitieve ontharing of epilatie met filmhars? In Bekkevoort kunt u hiervoor contact opnemen met Gerda Piot van Instituut Purity.

Meer info
Featured Icon

Huidverbetering

Maak een afspraak in uw schoonheidssalon voor een peeling in het kader van huidverbetering. In Bekkevoort geeft Gerda Piot u graag advies over behandelingen van microneedling met Nanopore

Meer info
Featured Icon

Dermalux Flex

Dermalux Flex is een innovatief LED-lichttherapiesysteem dat gebruikt wordt voor huidverbetering en huidverjonging.

Meer info
Featured Icon

Mironeedling

Microneedling met het Nanopore-apparaat is een techniek voor huidverbetering die gebruik maakt van kleine naaldjes om microscopische gaatjes in de huid te creëren.

Meer info
Featured Icon

Chemische Peeling

Voor het kiezen van de juiste peelingbehandeling is het aan te raden om professioneel advies in te winnen.

Meer info
Featured Icon

Contact

Boek een afspraak in uw schoonheidssalon in Bekkevoort en ontdek de persoonlijke werkwijze met kwaliteitsvolle producten.

Meer info

100% Natuurlijk op elke moment

Gerda Piot heeft van jongs af aan een passie voor schoonheidsverzorging en heeft meer dan 15 jaar ervaring in de branche. In 2013 heeft ze haar eigen schoonheidssalon opgericht, genaamd Instituut Purity. Haar salon biedt kwaliteitsvolle behandelingen die volledig zijn afgestemd op de noden, wensen en huidtypes van haar klanten. Bovendien maakt ze gebruik van een duurzame, natuurlijke verzorgingslijn die niet schadelijk is voor mens of milieu.

Instituut Purity biedt u kwaliteitsvolle behandelingen aan die volledig afgestemd zijn op uw noden, wensen én huidtype en werkt met een duurzame, natuurlijke verzorgingslijn die niet schadelijk is voor mens of milieu. Gerda Piot verwelkomt met veel plezier vrouwen en mannen in haar gezellige zaak, die gelegen is op haar thuisadres.

Behandelingen op afspraak

Bij Instituut Purity, gevestigd in Bekkevoort, draait alles om de ultieme verwennerij vanaf het moment dat u de zaak binnenstapt. Gerda hecht veel waarde aan persoonlijk contact en heet u dan ook graag welkom voor een toffe babbel. Om haar klanten de beste service te kunnen bieden, werkt Gerda uitsluitend op afspraak. Samen met u stelt ze een behandelingsplan op dat volledig is afgestemd op uw noden, wensen en huidtype.

Bij Instituut Purity kunt u terecht voor diverse behandelingen, zoals een manicure, pedicure, sessie huidverbetering, voetreflexologie, epilatie, gelaatsverzorging en make-up. Gerda bespreekt graag met u de mogelijkheden en zorgt ervoor dat u tijdens uw behandeling compleet tot rust kunt komen. U kunt uw behandeling betalen in cash of via Payconiq en het is zelfs mogelijk om een cadeaubon te reserveren voor één of meerdere behandelingen. Zo kunt u iemand anders verrassen met een momentje me-time.

Gerda Piot verwelkomt met veel plezier vrouwen en mannen in haar gezellige zaak, die gelegen is op haar thuisadres.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 24 13 07
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0536.757.913

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Steenberg 22 3460 Bekkevoort

Contacteer ons

Boek een afspraak in uw schoonheidssalon in Bekkevoort en ontdek de persoonlijke werkwijze met kwaliteitsvolle producten.