Epilaties

Van epilatie tot definitieve ontharing 

Als u op zoek bent naar een professionele schoonheidssalon voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei of het gebruik van filmhars voor het waxen, dan kunt u contact opnemen met Gerda Piot van Instituut Purity in Bekkevoort. Bij Instituut Purity kunt u rekenen op deskundige en zorgvuldige behandelingen die aangepast worden aan uw specifieke behoeften en wensen.

Definitieve ontharing

Als u het zat bent om constant te moeten scheren, harsen of epileren en last heeft van pijnlijk ingegroeide haren, dan is ELOS misschien wel dé oplossing voor u! Met deze geavanceerde techniek worden in een mum van tijd talloze haartjes verwijderd. Het ELOS-toestel is geschikt voor mannen en vrouwen van alle huid- en haarkleuren, en kan op alle lichaamsdelen worden toegepast.

Bij ELOS wordt gebruik gemaakt van een combinatie van bipolaire radiofrequentie en lichtenergie. Het licht wordt geabsorbeerd door de haarfollikel en verwarmt deze, waardoor de weerstand wordt verminderd. De RF-stroom volgt vervolgens de weg van de minste weerstand, waarbij de haarfollikel opwarmt en op die plek definitief afsterft. Deze methode is niet alleen zeer effectief, maar ook vrijwel pijnloos en heeft geen negatieve bijwerkingen op de huid.

Bij Instituut Purity kunt u terecht voor professionele ELOS-behandelingen door deskundige en ervaren specialisten. Zij zorgen ervoor dat u snel en veilig van uw ongewenste haargroei afkomt, zonder pijnlijke en tijdrovende procedures.

Epilaties met Suikerhars

Ook voor epilaties met suikerhars kunt u bij Instituut Purity terecht. Dit is een 100% natuurlijk product dat geen allergische reacties veroorzaakt en bovendien komen de haren minder snel terug.


Epilaties met filmhars of suikerhars

Wenkbrauwen verven en epileren
€ 18
Wimpers verven
€ 15
Wenkbrouwen vrouw
€ 12
Wenkbrouwen man
€ 10
Volledige rug
€ 45
Schouders
€ 20
Borst
€ 25
Volledige benen
€ 45
Onderbenen + knie
€ 25
Armen
€ 18
Bikinilijn
€ 20 tot 25 euro
Oksels
€ 15
Volledig gelaat
€ 30
Wenkbrauwen en kin en bovenlip
€ 26
Bovenlip en kin
€ 18
Wenkbrauwen + bovenlip
€ 20
Kin
€ 12
Bovenlip
€ 10

Henna Brows (Nieuw)

Henna Brows (Nieuw)
€ 45

Gerda Piot verwelkomt met veel plezier vrouwen en mannen in haar gezellige zaak, die gelegen is op haar thuisadres.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 24 13 07
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0536.757.913

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Steenberg 22 3460 Bekkevoort

Contacteer ons

Boek een afspraak in uw schoonheidssalon in Bekkevoort en ontdek de persoonlijke werkwijze met kwaliteitsvolle producten.