Pedicure

Uw pedicure voor medische of luxueuze behandelingen

Laat uw pedicure in Bekkevoort uitvoeren door Instituut Purity en geniet van een weldoende behandeling aan uw voeten en nagels.

Elk voetprobleem wordt aangepakt

Bij een pedicurebehandeling worden diverse voetproblemen behandeld, zoals ingegroeide nagels, kalknagels, voetschimmels, likdoorns en eeltvorming. Gerda Piot, een ervaren schoonheidsspecialiste, gaat samen met u op zoek naar de oorzaak van het probleem en biedt vervolgens een passende behandeling aan. Ze maakt gebruik van het hoogwaardige merk Foodlogix om ervoor te zorgen dat u de beste zorg voor uw voeten krijgt.

Een sessie begint met het bespreken van uw specifieke problemen en het uitvoeren van een grondige voetinspectie. Vervolgens gaat Gerda aan de slag met de behandeling, waarbij ze zorgvuldig te werk gaat om u zo min mogelijk ongemak te bezorgen. De behandeling wordt afgesloten met een ontspannende massage om uw voeten weer helemaal tot rust te brengen.


Prijslijst

French lakken
+ € 8
Lakken
+ € 5
Gelisch lakken
€ 30
Paraffinebehandeling
€ 20
Medische pedicure + Gelisch Lakken
€ 55
Korte pedicure (knippen en vijlen)
€ 30
Medische pedicure
€ 35

Na afloop van de behandeling zult u zich als herboren voelen en zonder pijn kunnen rondlopen. Met de deskundige zorg van Gerda kunt u erop vertrouwen dat uw voeten in goede handen zijn en dat u weer vol vertrouwen en comfortabel door het leven kunt gaan.

Afspraak maken

Gerda Piot verwelkomt met veel plezier vrouwen en mannen in haar gezellige zaak, die gelegen is op haar thuisadres.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 24 13 07
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0536.757.913

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Steenberg 22 3460 Bekkevoort

Contacteer ons

Boek een afspraak in uw schoonheidssalon in Bekkevoort en ontdek de persoonlijke werkwijze met kwaliteitsvolle producten.