Voetreflexologie

Natuurgeneeskundige therapie die werkt op reflexzones

Voetreflexologie is een alternatieve geneeswijze die zich richt op het masseren van specifieke reflexzones op de voeten, met als doel het bereiken van een balans tussen lichaam en geest. 

Het uitgangspunt van deze therapie is dat elke zone op de voet correspondeert met een bepaald orgaan, spier of lichaamsdeel. Dit betekent dat door het masseren van een specifieke reflexzone op de voet, de bijbehorende zone in het lichaam wordt gestimuleerd en geactiveerd.

Door het masseren van de reflexzones op de voeten wordt het lichaam gestimuleerd om zichzelf te genezen en om in balans te komen. Dit komt doordat de massage ervoor zorgt dat de doorbloeding wordt gestimuleerd en dat er afvalstoffen worden afgevoerd. Hierdoor wordt het lichaam gezuiverd en worden eventuele blokkades in het lichaam opgeheven.

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat de voeten als het ware een spiegel zijn van het hele lichaam. Dit betekent dat het mogelijk is om via de voeten het hele lichaam te behandelen en te genezen. Door het masseren van de reflexzones op de voet, wordt het hele lichaam behandeld en wordt het natuurlijk genezingsproces van het lichaam gestimuleerd.

De voordelen van voetreflexologie zijn talrijk. Het kan helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de slaap, het verminderen van pijnklachten en het verbeteren van de bloedcirculatie. Ook kan voetreflexologie helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en het versterken van het immuunsysteem.

Bij voetreflexologie wordt het natuurlijke genezingsproces van het lichaam gestimuleerd door middel van drukpunten op de voeten. Dit kan helpen bij het verminderen van stress en het verlichten van pijn en klachten op de lange termijn. Door voetreflexologie kunnen afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd en blokkades in de energiebalans van het lichaam worden opgeheven. Het is een preventieve techniek die gunstige effecten heeft op zowel het lichaam als de geest. Een behandeling duurt meestal een uur en kost 35 euro.

Afspraak maken

Gerda Piot verwelkomt met veel plezier vrouwen en mannen in haar gezellige zaak, die gelegen is op haar thuisadres.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 24 13 07
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0536.757.913

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Steenberg 22 3460 Bekkevoort

Contacteer ons

Boek een afspraak in uw schoonheidssalon in Bekkevoort en ontdek de persoonlijke werkwijze met kwaliteitsvolle producten.