Manicure & Gelnagels

Stijlvolle manicure met natuurlijke, gelish of gelnagels

Wilt u graag een afspraak boeken bij een gediplomeerde manicure? In Bekkevoort voert Gerda Piot van Instituut Purity deze behandeling met veel plezier uit. 

Manicure, gelnagels en gelish

Bij Instituut Purity wordt bewust gekozen voor het merk Pro Nails, dat al meer dan 40 jaar een vooraanstaande positie heeft in de nagelindustrie. Dit merk volgt voortdurend de nieuwste trends en ontwikkelingen, waardoor u altijd verzekerd bent van een nagelbehandeling volgens de laatste mode. Bovendien biedt Pro Nails een ruime keuze aan inspirerende kleuren die perfect aansluiten bij uw outfit, het seizoen of uw feestelijke gelegenheid.

Schoonheidsspecialiste Gerda Piot voert bij Instituut Purity diverse nagelbehandelingen uit, waaronder manicures, het plaatsen van gelnagels en gelish-versies. Bij een manicure worden uw nagels verzorgd en uw handen gemasseerd, zodat u weer ontspannen en met mooie nagels naar buiten stapt. Gelnagels zijn een populaire optie voor wie op zoek is naar een duurzame en elegante oplossing. Gelish is een semi-permanente nagellak die uw nagels wekenlang mooi houdt zonder te chippen of te verkleuren.

Gerda staat altijd klaar om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden en kleuren, zodat u de perfecte look kunt creëren die past bij uw persoonlijke stijl en wensen. Met de hoogwaardige producten van Pro Nails en de deskundige zorg van Gerda kunt u erop vertrouwen dat uw nagels in goede handen zijn. 

Kostprijs behandelingen

Bij Instituut Purity kunt u genieten van diverse nagelbehandelingen, waaronder manicures, gelnagels en gelish nagellak. De kosten voor deze behandelingen variëren en zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen.

Een manicure bij Instituut Purity kost €25. Hierbij worden uw nagels zorgvuldig verzorgd en uw handen gemasseerd, zodat u weer ontspannen en met mooie nagels naar buiten stapt. Wilt u na de manicure uw nagels simpelweg opnieuw laten lakken, dan betaalt u een extra bedrag van €5. Voor een French manicure wordt er €8 extra gerekend.

Als u graag gelnagels wilt laten plaatsen, dan moet u hiervoor €45 rekenen. Instituut Purity werkt hierbij met de producten van Pro Nails, die bekend staan om hun duurzaamheid en elegantie. Gelnagels zijn ideaal voor wie op zoek is naar een langdurige oplossing voor mooie nagels. Om de galnagels te verwijderen wordt er €20 in rekening gebracht (zonder nieuwe set)

Voor wie liever geen gelnagels heeft, maar toch langdurig mooie nagels wenst, is er gelish nagellak. Gerda Piot werkt met het merk Pro Nails voor de gelish nagellak. Deze lak is zeer duurzaam en blijft tot wel 21 dagen mooi zonder te chippen of te verkleuren. Bovendien bevordert gelish de groei en stevigheid van uw natuurlijke nagels. De gelish nagellak kan in minder dan tien minuten worden afgeweekt en verwijderd. De kosten voor een gelish behandeling bedragen €30, voor French gelish €35. Om de gelish te verwijderen wordt er €15 in rekening gebracht.

Gerda Piot verwelkomt met veel plezier vrouwen en mannen in haar gezellige zaak, die gelegen is op haar thuisadres.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 24 13 07
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0536.757.913

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Steenberg 22 3460 Bekkevoort

Contacteer ons

Boek een afspraak in uw schoonheidssalon in Bekkevoort en ontdek de persoonlijke werkwijze met kwaliteitsvolle producten.