Onze diensten

Image

Bent u op zoek naar een heerlijk ontspannende gelaatsverzorging om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Zoek dan niet verder dan Instituut Purity in Bekkevoort!

Image

Gerda Piot in Bekkevoort kan u graag adviseren over verschillende behandelingen, waaronder microneedling met Nanopore, cosmetische behandelingen.

Image

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon voor definitieve ontharing of epilatie met filmhars? In Bekkevoort kunt u hiervoor contact opnemen met Gerda Piot

Image

Voetreflexologie is een alternatieve geneeswijze die zich richt op het masseren van specifieke reflexzones op de voeten, met als doel het bereiken van een balans tussen lichaam en geest.

Image

Bij een pedicurebehandeling worden diverse voetproblemen behandeld, zoals ingegroeide nagels, kalknagels, voetschimmels, likdoorns en eeltvorming.

Image

Wilt u graag een afspraak boeken bij een gediplomeerde manicure? In Bekkevoort voert Gerda Piot van Instituut Purity deze behandeling met veel plezier uit.

Image

Gerda Piot is een schoonheidsspecialiste die werkt met het merk i.am.klean voor haar make-updiensten. i.am.klean is een minerale make-uplijn van Belgische afkomst.

Gerda Piot verwelkomt met veel plezier vrouwen en mannen in haar gezellige zaak, die gelegen is op haar thuisadres.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 24 13 07
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0536.757.913

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Steenberg 22 3460 Bekkevoort

Contacteer ons

Boek een afspraak in uw schoonheidssalon in Bekkevoort en ontdek de persoonlijke werkwijze met kwaliteitsvolle producten.