Huidverbetering

Uw schoonheidsinstituut voor huidverbetering

U kunt een afspraak maken in uw schoonheidssalon voor een peeling in het kader van huidverbetering. Gerda Piot in Bekkevoort kan u graag adviseren over verschillende behandelingen, waaronder microneedling met Nanopore, cosmetische behandelingen met Demalux Flex en sessies voor huidverjonging met het kwaliteitsmerk Sesderma. Neem gerust contact op met Gerda Piot om een afspraak te maken en te bespreken welke behandeling het beste bij uw behoeften past.

Behandeling met de microneedling-techniek Nanopore

Microneedling met het Nanopore-apparaat is een techniek voor huidverbetering die gebruik maakt van kleine naaldjes om microscopische gaatjes in de huid te creëren. Hieronder staan de uitleg en voordelen van de microneedling-techniek met het Nanopore-apparaat op een rij: 

 • Het Nanopore-apparaat maakt gebruik van titaniumnaalden met een diameter kleiner dan 0,25, waardoor het veilig en effectief is.
 • Het apparaat heeft een krachtige motor en een hoge precisie, waardoor het mogelijk is om de lengte van de naald aan te passen voor verschillende huidcondities.
 • De behandeling vereist geen anesthesie en is minder pijnlijk dan traditionele microneedling-technieken.
 • De techniek van microneedling met het Nanopore-apparaat zorgt voor minder trauma en ongemak dan andere methoden.
 • Er is geen risico op kruisbesmetting omdat de naalden worden vervangen na elke behandeling.
 • Microneedling met het Nanopore-apparaat stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, wat leidt tot een frissere en jongere uitstraling van de huid.
 • De behandeling kan gepersonaliseerd worden en aangepast worden aan de individuele behoeften van de cliënt.
 • Het ideale behandelplan omvat een reeks van 4 tot 6 sessies met een rustperiode van 3 weken tussen elke sessie.
 • Thuisverzorging na de behandeling is van groot belang voor een optimaal resultaat.

Microneedling met het Nanopore-apparaat een veilige, pijnloze en effectieve methode voor huidverbetering die leidt tot een frisse en jeugdige uitstraling van de huid. Het stimuleert microneedling de aanmaak van collageen en elastine. Dit zijn belangrijke eiwitten die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate we ouder worden, neemt de aanmaak van collageen en elastine af, waardoor de huid slapper en minder elastisch wordt. Microneedling kan dit proces vertragen of zelfs omkeren door de aanmaak van deze eiwitten te stimuleren.

Behandeling met de Dermalux Flex 

Dermalux Flex is een innovatief LED-lichttherapiesysteem dat gebruikt wordt voor huidverbetering en huidverjonging. Het apparaat maakt gebruik van verschillende golflengten van licht om de huid op verschillende manieren te behandelen en te verbeteren.

Het systeem bestaat uit een flexibel LED-paneel dat op het gezicht of het lichaam kan worden geplaatst en dat comfortabel aanvoelt op de huid. De LED-technologie van het Dermalux Flex-apparaat maakt gebruik van drie verschillende golflengten van licht: rood, blauw en bijna-infrarood.

De rode lichtgolven helpen de productie van collageen en elastine in de huid te stimuleren, wat kan helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van huidveroudering. Bovendien kan rood licht ook helpen bij het verbeteren van de algehele textuur en uitstraling van de huid.

Blauw licht is effectief bij het bestrijden van acne en andere onzuiverheden op de huid, omdat het antibacteriële eigenschappen heeft die de groei van bacteriën op de huid kunnen verminderen en de ontsteking kunnen verminderen.

Ten slotte is bijna-infrarood licht effectief bij het bevorderen van de wondgenezing en het verminderen van ontstekingen in de huid.

 • Drie bewezen golflengtes, rood 630nm, blauw 415nm, NIR 830nm
 • Ceramische LED’s voor extra koeling
 • Medische CE keuring & keuring voor consumenten gebruik

Dit toestel is de laatste aanwinst in de Dermalux familie en is uniek omdat het het eerste portable LED-systeem is met een medische keuring, dat ook werd goedgekeurd voor gebruik door consumenten.

Op de Flex zitten de drie klinisch bewezen golflengtes met een output die dit toestel geschikt maakt voor combinatie therapie. In vergelijking tot Dermalux Triwave en MD, die therapeutische toestellen zijn, ondersteunt de Flex vooral cosmetische behandelingen om daarvan het resultaat te versterken. Flex wordt niet ingezet als stand alone behandeling, maar altijd in combinatie met werkstoffen en technieken waarvoor het licht zorgt voor betere absorptie en beter resultaat.

Een consument kan de Flex ook thuis gebruiken om de effecten van een professionele behandeling te ondersteunen en langer te laten aanhouden. Op deze manier kunnen mensen die te weinig tijd hebben om een volledige behandelkuur bij een professional te ondergaan, toch genieten van de voordelen van LED-licht op de huid.

Kies de geschikte peeling (Winter/Zomer)

Voor het kiezen van de juiste peelingbehandeling is het aan te raden om professioneel advies in te winnen. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden beschikbaar die specifiek zijn afgestemd op verschillende huidtypes. Door deskundig advies te vragen kunt u ervoor zorgen dat u de peelingbehandeling kiest die het meest geschikt is voor uw huidtype en -conditie.


--
NIEUW:
Hydra-vacuum UTSUKUSY.


--
Reinigen, peelen en ververzorgen.

110 euro.


Prijslijst Nanopore Microneedling

Kuur van zes behandelingen (thuisverzorging gratis twv €242)
€ 990
Nanopore met Meso Cit + Nanomask
€ 175
Kuur van zes behandelingen (handen gratis twv €150)
€ 690
Nanopore met Meso Cit
€ 125
Kuur van zes behandelingen (handen gratis twv €90)
€ 570
Nanopore met Basic Solution
€ 105

Gerda Piot verwelkomt met veel plezier vrouwen en mannen in haar gezellige zaak, die gelegen is op haar thuisadres.

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 24 13 07
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0536.757.913

Maak een afspraak

Neem contact op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[email protected]
Steenberg 22 3460 Bekkevoort

Contacteer ons

Boek een afspraak in uw schoonheidssalon in Bekkevoort en ontdek de persoonlijke werkwijze met kwaliteitsvolle producten.